Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai Motorsport, Τιερί Νεβίλ, ήταν ο νικητής στην υπερειδική διαδρομή του Ολυμπιακού Σταδίου, με την οποία άνοιξε η αυλαία στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το εκδηλωτικό κοινό των 60.000 θεατών δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, στην οποία αναφέρθηκαν όλοι οι οδηγοί. Πίσω από τον Βέλγο βρέθηκαν άλλοι τρεις οδηγοί με Hyundai, ο Τέεμου Σούνινεν (με i20 N Rally2), o Ντάνι Σόρντο (i20 N Rally1) και ο Οτ Τάνακ (i20 N Rally1). Ο πολυνίκης του WRC, με 9 τίτλους, Σεμπαστιάν Λεμπ (με Ford Puma Rally1) ήταν 7ος, με το κοινό να τον αποθεώνει στην επιστροφή του στη χώρα μας μετά από 10 χρόνια! Πρώτοι ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος (Hyundai i20 N Rally2), στην 24η θέση της γενικής κατάταξης.
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή 6 ειδικών διαδρομών σε Κορινθία, Βοιωτία και Φωκίδα.






- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.