Μενού
gmotion
  • Α-
  • Α+

Στις 190 σελίδες του νέου gmotion 105 θα βρείτε και αυτό το μήνα όλα τα νέα για την αυτοκίνηση, ώστε να ενημερωθείτε δωρεάν, online αλλά και offline με ένα download σε κάθε συσκευή.

Μάθετε οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στην αυτοκίνηση στη χώρα μας και παγκόσμια, ενημερωθείτε με πλήρεις δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και επισκόπηση των αγώνων των σημαντικότερων παγκόσμιων πρωταθλημάτων motorsport.

Νέα μοντέλα που αναμένουμε

Το εντελώς νέο MINI Countryman αποτελεί μια μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο μοντέλο, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Σημαντικό για την ελληνική αγορά και το νέο Suzuki Swift που άμεσα θα κυλήσει τους τροχούς του στους ελληνικούς δρόμους. Η νέα Skoda Octavia είναι ήδη κοντά μας και διατηρεί όλα τα οικογενειακά της πλεονεκτήματα με βελτιωμένη εμφάνιση. 

gmotion

 

Τι οδηγήσαμε

Το ιδιαίτερα δημοφιλές νέο Toyota C-HR ήρθε πιο ρηξικέλευθο σχεδιαστικά και πιο αποδοτικό παρά ποτέ. Θα συνεχίσει την επιτυχία του; Το ανανεωμένο Hyundai i10 μπορεί να αισθητικά να ξεχωρίζει δύσκολα από το προηγούμενο μοντέλο, παραμένει όμως κορυφαία πρόταση στην κατηγορία. 

gmotion

 

Ρεπορτάζ και μεγάλα αφιερώματα

Το πρωτάθλημα της F1 ξεκίνησε και το μεγάλο μας αφιέρωμα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις ομάδες, τους οδηγούς και και τους επερχόμενους αγώνες. Ταυτόχρονα, οι νέες μορφές κινητικότητας έχουν το δικό τους ετήσιο ραντεβού, που επαναλήφθηκε και το 2024 στο 7ο συνέδριο Eco-Mobility Conference, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα στο ειδικό αφιέρωμα.

gmotion

Η αγωνιστική δραστηριότητα

Η F1 μπορεί να ξεκίνησε όπως τελείωσε πέρυσι, με επικράτηση του Φερστάπεν και της Red Bull στο Μπαχρέιν και επανάληψη του ίδιου σκηνικού στον GP της Σαουδικής Αραβίας. Η Αυστραλία ωστόσο έφερε τον Σάινθ και τη Ferrari στο προσκήνιο, ως την υπολογίσιμη δύναμη αμφισβήτησης της Red Bull.

Στο Moto GP η τράπουλα είναι πολύ πιο ανακατεμένη, καθώς στο Κατάρ είχαμε νικητή τον περσινό πρωταθλητή Μπανάια, αλλά στην Πορτογαλία νίκησε ο Χόρχε Μαρτίν και γενικά η μάχη μεταξύ των οδηγών της Ducati αλλά και αυτών των Aprilia και KTM είναι πολύ δυνατές.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο μας τεύχος και σας προτρέπουμε να οδηγείτε ήρεμα, γαλήνια και αμυντικά, απολαμβάνοντας όμορφες διαδρομές, υπέροχα ταξίδια και συναρπαστικούς αγώνες ασφαλείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ GMOTION 105 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA