Μενού
Skoda Octavia
Η νέα Skoda Octavia | Skoda
  • Α-
  • Α+

Η αναβαθμισμένη Octavia, το δημοφιλέστερο μοντέλο της Skoda, υπόσχεται νέες διαστάσεις σε σχεδίαση, τεχνολογική αναβάθμιση, εσωτερική εμπειρία και δέσμευση για βιωσιμότητα. Συνώνυμη της αξιοπιστίας και της ποιοτικής κατασκευής, η Octavia επαναπροσδιορίζεται με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά.

Από την πρώτη ματιά, η Octavia καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τις διακριτικές αλλά σημαντικές ανανεώσεις στην εμφάνισή της. Η επανασχεδίαση των προβολέων και της μάσκας του ψυγείου προσδίδουν μια πιο σύγχρονη αίσθηση, με την προσθήκη πιο κατακόρυφων γριλιών και μιας εντελώς ανανεωμένης πίσω όψης.

Skoda Octavia
Η νέα Skoda Octavia | Skoda

 

Στο εσωτερικό, η νέα Octavia εμπλουτίζεται με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και μια προαιρετική οθόνη πληροφόρησης 13 ιντσών, ενώ η προεπιλεγμένη οθόνη 10 ιντσών παραμένει. Διαθέτει επίσης αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών και ενισχυμένες δυνατότητες φόρτισης μέσω USB-C.

Αναβαθμίσεις στην ασφάλεια και την υποστήριξη του οδηγού περιλαμβάνουν την προσθήκη του Έξυπνου Σύστηματος Βοήθειας Στάθμευσης και του Τηλεχειριζόμενου Συστήματος Βοήθειας, καθώς και ενός νέου συστήματος αξιολόγησης της κόπωσης του οδηγού.

Skoda Octavia
Η νέα Skoda Octavia | Skoda

 

Η κινητήρια γκάμα της Octavia περιλαμβάνει πέντε επιλογές, με τον βασικό κινητήρα 1.5 TSI να προσφέρει 85 kW (116 ίππους) και επιλογές που φτάνουν έως 195 kW (265 ίππους) για την έκδοση RS. Οι εκδόσεις αυτές ενσωματώνουν χειροκίνητο ή DSG αυτόματο κιβώτιο, με τη δυνατότητα τετρακίνησης για αυξημένη απόδοση.

«Η Octavia είναι το σήμα κατατεθέν της Skoda και με αυτή την ανανέωση, την ανεβάζουμε επίπεδο, προσφέροντας ακόμα πιο προηγμένες τεχνολογίες και βιώσιμες λύσεις. Η τελευταία μας έκδοση αναμένεται να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες οδήγησης», ανέφερε ο Κλάους Τσέλμερ, CEO της Škoda.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA