Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει μακρά πορεία στο θέατρο και είχε παίξει και σε πολλά σήριαλ.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε στο Facebook «Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα το χαμό του αγαπημένου φίλου, του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργατη στο Ανοιχτο Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη,του σπουδαίου ηθοποιού, του αθόρυβου καλλιτεχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου, του σπουδαίου οικογενειάρχη ... Κώστα μου πάλεψες τέσσερις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας... Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που εντυσε τόσους ηρωες που λάτρεψαν τα παιδια στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λείπει ενας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος . ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ.. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντι στεφάνων στην μνήμη του Κώστα Τριανταφυλόπουλου, όποιος επιθυμεί, ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1504982176507883%26id%3D100009883453348&width=500&show_text=true&height=778&appId

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ήταν απόφοιτος της δραματικής σχολής Θεοδοσιάδη και είχε μεγάλη πορεία στο θέατρο, ενώ είχε παίξει και πολλούς ρόλους στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί ως  Λουκάς Πασαμήτρος στο Έλα στη θέση μου, Στέφανος Τριανταφύλλου στο Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ, Ιπποκράτης Μπελούτσης στο Πενήντα-Πενήντα, Ευκλείδης Φωκάς στα Μυστικά της Εδέμ, Ανδροκλής Νικολαΐδης στους Συμμαθητές, Κάρολος Καρόλου στους Δροσουλίτες. Στο θέατρο είχε ερμηνεύσει τους ρόλους του Τζο Κέλλερ στο Ήταν όλοι τους παιδιά μου του Α. Μίλλερ, του Κιλρόυ στο Καμίνο Ρεάλ του Τ. Ούιλιαμς, Γκαρσέν στο Κεκλεισμένων των θυρών του Ζ. Π. Σαρτρ, Έρι Σμιθ στο Χιούι του Ε. Ο'Νηλ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA