Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου, του γνωστού ηθοποιού Ηλία Ζερβού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 65 ετών. Εχοντας στην καριέρα του του δεκάδες εμφανίσει στην τηλεόραση, κυρίως σε χαρακτηριστικούς δεύτερους λόγους, παραστάσεις αλλά και μεταγλωττίσεις, ο Ηλίας Ζερβός φαίνεται πως προδόθηκε από την καρδιά του καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Ζερβός: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και με αυτόν «μπαίνει» καθημερινά στα σπίτια μιας και το συγκεκριμένο σήριαλ συνεχίζει να μεταδίδεται εδώ και δύο δεκαετίες, είναι αναμφίβολα εκείνος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου ενσάρκωνε τον δικηγόρο του πρωταγωνιστή Χάρη Ρώμα. «Είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο. Ήμασταν αγαπημένοι συνεργάτες. Κάθε φορά που δουλέψαμε μαζί υπήρχε αλληλοσεβασμός και αγάπη» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Χάθηκε πολύ νέος. Είχε να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά. Ήταν ένας στέρεος ηθοποιός» δήλωσε ο κ. Ρώμας. Μιλώντας για τον Ηλία Ζερβό είπε ότι «αν και δεν έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκανε σημαντικούς τους δεύτερους ρόλους».

Και όπως προσέθεσε για τον Ηλία Ζερβό οι συνάδελφοί του θα τον θυμούνται με αγάπη και συγκίνηση: «Ηταν ένας ηθοποιός που αγαπούσε και σεβόταν τη δουλειά. Ο Ηλίας κρατούσε τη σημαία της ηθικής πραγματικά ψηλά».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA