Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας την Τετάρτη (10/3) στο podcast «The Balanced Voice» των «Crime Stoppers» του Χιούστον ο Μάθιου ΜακΚόναχι, που είχε εκφράσει και παλαιότερα το ενδιαφέρον του ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να κατέβει στις εκλογές για να διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη στην πολιτεία που γεννήθηκε το Τέξας.

Συγκεκριμένα μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας του podcast και διευθύνουσας συμβούλου των «Crime Stoppers», Ράνια Μανκάριους, ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε ότι «είναι μία σοβαρή σκέψη».

Επιπλέον ο ηθοποιός και συγγραφέας του βιβλίου «Greenlights» απάντησε σε ερώτηση για το πώς θα μεταφέρει τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει στις επόμενες γενιές, δηλώνοντας ότι έχει τα μάτια του στο μέλλον.

«Κοιτάζω ξανά ποιος είναι ο ρόλος του ηγέτη, επειδή σκέφτομαι ότι έχω κάποια πράγματα να διδάξω και μοιραστώ και ποιον ρόλο έχω, ποια είναι η κατηγορία στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου στο οποίο μπαίνω;», διερωτήθηκε ακόμα ο 51χρονος ΜακΚόναχι.

Ο νυν κυβερνήτης του Τέξας, ο Ρεπουμπλικάνος Γκρέγκ Άμποτ, αναμένεται ν’ αναζητήσει την επανεκλογή του, στις εκλογές της πολιτείας που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου.

Επιπλέον ο ηθοποιός μιλώντας στο «The Hugh Hewitt Show» τον περασμένο Νοέμβριο, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση του κυβερνήτη στις εκλογές.

«Δεν ξέρω. Εννοώ ότι δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται περισσότερο από τους ανθρώπους παρά από εμένα», είχε δηλώσει.

«Θα πω αυτό: Δείτε, η πολιτική στα μάτια μου αυτή τη στιγμή μοιάζει με μία ρημαγμένη επιχείρηση και όταν η πολιτική επαναπροσδιορίσει το στόχο της, θα ενδιαφερόμουν πολύ περισσότερο», είχε καταλήξει στην τοποθέτησή του τότε.

Πηγή: The Hill

Διαβάστε Ακόμα:

Η «επιστροφή» του Τζόνι Ντεπ - Μετά από 3 χρόνια βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «City of Lies»

Εμβληματικά αντικείμενα από χολιγουντιανές ταινίες βγαίνουν σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA