Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ιστοσελίδα, στη διεύθυνση 45office.com, έρχεται μετά την απαγόρευση του Τραμπ από ιστότοπους κοινωνικών μέσων μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο.

Ο ιστότοπος διαθέτει ένα μεγάλο βιογραφικό του πρώην πρόεδρου που ξεκινά ως εξής:«Ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ξεκίνησε το πιο ιδιαίτερο πολιτικό κίνημα στην ιστορία, εκθρονίζοντας τις πολιτικές δυναστείες, νικώντας το κατεστημένο της Ουάσινγκτον και γινόμενος το πρώτο αληθινό αουτσάιντερ που εξελέγη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από δώδεκα φωτογραφίες του εαυτού του, στις οποίες απεικονίζεται να επιβιβάζεται στο Air Force One, να χαιρετάει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και, να φιλάει ένα μωρό. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να χορεύει στον εναρκτήριο χορό και σε δείπνα μαύρης γραβάτας στον Λευκό Οίκο. Ο ιστότοπος δεν κάνει καμία αναφορά στις δύο δίκες μομφής του. Αναφέρει πως «η πανούκλα του κορονοϊού έφτασε από την Κίνα» και λέει ότι ο Τραμπ «ενήργησε νωρίς και αποφασιστικά για να απαγορεύσει τα ταξίδια από την Κίνα και την Ευρώπη, τα οποία έσωσαν αμέτρητες ζωές.»

Ο Τραμπ απείχε σε μεγάλο βαθμό από το Διαδίκτυο από την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, που σκότωσε πέντε άτομα και οδήγησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να κατηγορήσει τουλάχιστον 150 άτομα για την εξέγερση. Στον απόηχό του, ο λογαριασμός του πρώην προέδρου ανεστάλη μόνιμα από το Twitter και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες, όπως το Snapchat.

Σύμφωνα με τον Τζέισον Μίλερ, μακροπρόθεσμο σύμβουλο του Τραμπ και εκπρόσωπο για την εκστρατεία του το 2020, ο τελευταίος θα επιστρέψει στα social media σε δύο-τρεις μήνες μέσα από δική του πλατφόρμα. Η νέα πλατφόρμα θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια «νέων χρηστών και θα επαναπροσδιορίσει πλήρως το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Μίλερ.

Πηγή: CNN

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA