Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην απόσυρση βίντεο με μια συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, από τη σελίδα της νύφης του Λάρα Τραμπ, προχώρησε το Facebook.

Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρίας ο λόγος ήταν ο αποκλεισμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νύφη του Λάρα Τραμπ, θέλησε να προωθήσει μια συνέντευξη με τον Τραμπ για τη διαδικτυακή εκπομπή της «The Right View» με αναρτήσεις της στο Instagram.

Αυτές οι αναρτήσεις κατέβηκαν από την ίδια την εταιρία και η Λάρα Τραμπ ανήρτησε ένα σκρίνσοτ από μήνυμα του Facebook, με το οποίο την ενημέρωναν ότι το βίντεό της με τον Τραμπ να μιλάει αποσύρθηκε.

«Βάσει του αποκλεισμού που έχουμε επιβάλει στους λογαριασμούς του Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook και το Instagram, επιπλέον περιεχόμενο που θα αναρτάται με τη φωνή του Ντόναλντ Τραμπ θα αποσύρεται και θα οδηγήσει σε περαιτέρω περιορισμούς στους λογαριασμούς του» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Επ' αόριστον απαγόρευση

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει πρόσβαση σε Facebook και Instagram, μετά από τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο αμερικανικό Καπιτώλιο. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του ότι απαγορεύουν επ’ αόριστον την πρόσβαση του Τραμπ στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA