Χταπόδι... εκνευρίστηκε όταν είδε έναν άνδρα με την κόρη του να επιχειρούν να κολυμπήσουν σε παραλία στο Τζίογκραφ Μπέι της Αυστραλίας.
Ο γεωλόγος και συγγραφέας Λανς Κάρλσον ετοιμαζόταν να βουτήξει στη θάλασσα κοντά στο θέρετρο όπου διέμενε με την οικογένειά του, όταν διέκρινε κάτι που έμοιαζε με ουρά από σαλάχι να προεξέχει από την θάλασσα και να χτυπάει έναν γλάρο.
Πλησιάζοντας στο σημείο μαζί με την δίχρονη κόρη του διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα χταπόδι και το τράβηξε σε βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται το χταπόδι σε ρηχά νερά να επιτίθεται ξαφνικά προς την κατεύθυνση του Κάρλσον με ένα από τα πλοκάμια του.
«Το χταπόδι μάς επιτέθηκε, κάτι που μας σόκαρε πολύ» ανέφερε ο Κάρλστον.
Αφού έστησε την ομπρέλα θαλάσσης στην παραλία για την οικογένειά του ο Κάρλστον έβαλε τα γυαλιά της κολύμβησης και βούτηξε μόνος του στη θάλασσα για να εξερευνήσει τον βυθό.
Καθώς κολυμπούσε ένιωσε και άλλο μαστίγωμα στο μπράτσο του και στη συνέχεια ένα ακόμη, σφοδρότερο, στον λαιμό και στην πλάτη του.
«Τα γυαλιά μου θόλωσαν, ξαφνικά το νερό έγινε θαμπό και θυμάμαι να βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και σύγχυσης» πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Κάρλστον περιγράφει ότι κολύμπησε πίσω στη στεριά και είδε στον ώμο, στον λαιμό και στην πλάτη του το αποτύπωμα από τα πλοκάμια του χταποδιού.
Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος έγραψε το εξής σχόλιο: «Το πιο θυμωμένο χταπόδι στο Geographe Bay!».
- Η Αργεντινή ξεπουλά τους παγετώνες της για εξορύξεις: Οικολογική «ταφόπλακα» της κυβέρνησης Μιλέι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Χωρίς αποτέλεσμα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν - Ούτε βήμα πίσω η Τεχεράνη για τα πυρηνικά
- Νέος Κόσμος: Ανάσταση με ελέγχους από τα ΜΑΤ για μολότοφ και βεγγαλικά - Τρεις συλλήψεις
- Αποκλειστικό: Το νέο dance κομμάτι της Άννας Βίσση λέγεται Αιγαίο και κυκλοφορεί μετά το Πάσχα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.