To Γραφείο Εγκληματικών Υποθέσεων της Μινεσότας, το οποίο επιβλέπει την έρευνα, έκανε γνωστή την είδηση.
«Η Κιμ Πότερ τέθηκε υπό κράτηση γύρω στις 11.30» τοπική ώρα και θα «μεταφερθεί στη φυλακή της κομητείας Χένεπιν, ενόψει της δίωξής της για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αργότερα, εντός της ημέρας», διευκρινίζεται σε ένα δελτίο τύπου.
Η 48χρονη αστυνομικός άνοιξε πυρ την Κυριακή στο Μπρούκλιν Σέντερ εναντίον του Ντόντε Ράιτ, ενός 20χρονου Αφροαμερικανού. Υποστήριξε στη συνέχεια ότι μπέρδεψε το υπηρεσιακό όπλο της με το τέιζερ. Η τραγωδία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισοδιακές διαδηλώσεις, που διαρκούν ήδη τρεις νύχτες.
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Λεωφορείο παρέσυρε 17χρονο στον Πειραιά: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.