Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Χουλουσί Ακάρ επισκέπτονται αιφνιδιαστικά τη Λιβύη. Μαζί τους και ο αρχηγός του στρατού αλλά και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών, μεταβαίνουν στην Τρίπολη για νέες συναντήσεις με τη μεταβατική κυβέρνηση της χώρας, λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και 14 ακόμη μελών του υπουργικού συμβουλίου της Λιβύης στην Τουρκία.

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Άκαρ συνάντησε τον αρχηγό των Ενόπλεων Δυνάμεων της χώρας, την ώρα που στη Λιβύη παραμένουν ακόμη τούρκοι μισθοφόροι, παρά τη συμφωνία για αποχώρηση από τη χώρα των ξένων στρατευμάτων.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με μήνυμά του στο twitter έγραψε πως συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αμπντούλ Χαμίντ Ντμεϊμπα, επαναλαμβάνοντας την υποστήριξη της Τουρκίας στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, υποστηρίζοντας πως Τουρκικές εταιρείες αναμένεται να συνεισφέρουν στην ανοικοδόμηση και ανάπτυξη της χώρας.

https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1389214610084012035?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA