Μενού
  • Α-
  • Α+

Η  44χρονη από την Κρήτη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφού εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: «Μου είπαν ότι τώρα θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος» - Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open, σε ερώτηση προς τους γιατρούς για το πότε θα γίνουν οι εξετάσεις για την εγκεφαλική λειτουργία της 44χρονης, η απάντηση είναι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο που ακολουθείται, κάτι το οποίο θα δώσει και την τελική απάντηση για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση της γυναίκας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλός της από το αιμάτωμα, το οποίο μεγάλωνε.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η υγεία της γυναίκας επιδεινώθηκε καθώς εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να προχωρήσουν σε χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγο της να τους δώσει εξουσιοδότηση, ώστε να υποβληθεί η 44χορνη στο έκτακτο χειρουργείο.

Η 44χρονη γυναίκα, από την Κρήτη είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμειν μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστρεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA