Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Jugal Kushwaha, κάτοικος της πόλης Σαχπούρ στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, είχε κανονίσει στις 29 Μαΐου να παντρευτεί μία κοπέλα από ένα γειτονικό χωριό. Όμως το βράδυ της 22ας Μαΐου ο Kushwaha απήχθη από την τοποθεσία του γάμου από τρεις άνδρες και μεταφέρθηκε μ’ ένα μηχανάκι σ’ ένα περιβόλι. Εκεί οι άνδρες τον απείλησαν ότι θα τον πυροβολήσουν εάν δεν παρατούσε την αρραβωνιαστικιά και ακύρωνε τον γάμο. Ακόμα τον έκαναν να καλέσει τα μελλοντικά πεθερικά του και να τους δηλώσει ότι έχασε το ενδιαφέρον του για την κόρη τους, ανέφερε στους «Times of India», ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: Ινδία: Viral έγινε βίντεο με γιατρό να αρνείται να φορέσει μάσκα σε σούπερ μάρκετ

Πάντως ευτυχώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας οι άνδρες δεν θέλησαν να τρομοκρατήσουν τον Kushwaha περαιτέρω και έπειτα από λίγο τον άφησαν σε μία έρημη τοποθεσία και εγκατέλειψαν το σημείο. Μόλις ελευθερώθηκε ο Kushwaha ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας του για τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε. Στη συνέχεια τα μέλη της οικογένειάς του επικοινώνησαν με την αστυνομία για την απαγωγή και τις απειλές θανάτου. Επιπλέον ζήτησαν αστυνομική παρουσία στο γάμο στις 29 Μαΐου, και όπως είπε στους Times ο αρμόδιος αστυνομικός για την υπόθεση, ο Kotwali Ashutosh Kumar Singh, το αστυνομικό τμήμα ανταποκρίθηκε θετικά στο συγκεκριμένο αίτημα.

Οι δράστες της απαγωγής αναμένεται να κατηγορηθούν για αρκετά εγκλήματα σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα της Ινδία. Προς το παρόν τα κίνητρα των δραστών είναι άγνωστα, ενώ η αστυνομία τους αναζητά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA