Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε στην Κύπρο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς: Μέρος της οροφής του Νοσοκομείου Αθαλάσσας στη Λευκωσία κατέρρευσε όταν πέρασε πάνω από το κτήριο ελικόπτερο. Την ώρα που έγινε το συμβάν, οι ασθενείς βρίσκονται στην τραπεζαρία και όχι σε κάποιο από τους θαλάμους όπου ξεκόλλησε το ταβάνι και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.https://www.youtube.com/watch?v=D_eifaJZdeM

Μιλώντας στο AlphaNewsLive η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Άννα Παραδεισιώτου είπε: Ήταν ένα γεγονός το οποίο ήταν απρόβλεπτο, πέρασε το ελικόπτερο να πάρει ασθενείς απέναντι και έπεσε ένα ψευδοτάβανο. Οι ασθενείς που διαμένουν στο δωμάτιο που επηρεάστηκε μετακινήθηκαν σε άλλο δωμάτιο. Με το πρώτο φως της ημέρας θα ενημερωθούν τα Δημόσια Έργα για αποκατάσταση της ζημιάς.Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το alphanews.live, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά στο συγκεκριμένο κτήριο .Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για θάλαμο που ανακαινίστηκε πριν έξι μόλις μήνες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA