Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κύπρος: Πέρασε ελικόπτερο και έπεσε η οροφή σε νοσοκομείο

Μέρος της οροφής νοσοκομείου κατέρρευσε, όταν πέρασε ελικόπτερο πάνω από το κτήριο - Ευτυχώς, οι ασθενείς βρίσκονταν στην τραπεζαρία

Οροφή νοσοκομείου στη Λευκωσία έπεσε όταν πέρασε ελικόπτεο (Πηγή: sigmalive.com)
Οροφή νοσοκομείου στη Λευκωσία έπεσε όταν πέρασε ελικόπτεο (Πηγή: sigmalive.com)

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε στην Κύπρο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς: Μέρος της οροφής του Νοσοκομείου Αθαλάσσας στη Λευκωσία κατέρρευσε όταν πέρασε πάνω από το κτήριο ελικόπτερο. Την ώρα που έγινε το συμβάν, οι ασθενείς βρίσκονται στην τραπεζαρία και όχι σε κάποιο από τους θαλάμους όπου ξεκόλλησε το ταβάνι και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μιλώντας στο AlphaNewsLive η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Άννα Παραδεισιώτου είπε: Ήταν ένα γεγονός το οποίο ήταν απρόβλεπτο, πέρασε το ελικόπτερο να πάρει ασθενείς απέναντι και έπεσε ένα ψευδοτάβανο. Οι ασθενείς που διαμένουν στο δωμάτιο που επηρεάστηκε μετακινήθηκαν σε άλλο δωμάτιο. Με το πρώτο φως της ημέρας θα ενημερωθούν τα Δημόσια Έργα για αποκατάσταση της ζημιάς.Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το alphanews.live, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά στο συγκεκριμένο κτήριο .Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για θάλαμο που ανακαινίστηκε πριν έξι μόλις μήνες.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κύπρος #Νοσοκομείο #ελικόπτερο