Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός - Γουχάν: 11.000 φοιτητές σε τελετή αποφοίτησης χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Η Κίνα έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιδημίας του κορονοϊού. Περισσότεροι από 11.000 φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην Γουχάν την προηγούμενη Κυριακή για μια τεράστια τελετή αποφοίτησης.

(Πηγή: Getty Images)
(Πηγή: Getty Images)

Εικόνες που προκαλούν πολλά χαμόγελα σχετικά με την πορεία του κορονοϊού ανά τον κόσμο, χάρισε η τελετή αποφοίτησης φοιτητών στην πόλη Γουχάν της Κίνας, εκεί που πριν από ενάμιση χρόνο ξεκίνησε ο εφιάλτης της πανδημίας. 

Περισσότεροι από 11.000 φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην Γουχάν την προηγούμενη Κυριακή για μια τεράστια τελετή αποφοίτησης. Οι φοιτητές με τις στολές τους και τα καπέλα αποφοίτησής τους κάθονταν σε ασφυκτικά γεμάτες σειρές, χωρίς κοινωνικές αποστάσεις ή μάσκες στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε ένα αθλητικό στάδιο στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Κίνας.

Image
(Πηγή: Getty Images)

Η Κίνα έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιδημία, διατηρώντας παράλληλα τις προφυλάξεις σε υψηλό επίπεδο, με αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους, καραντίνες, υποχρεωτικούς διαδικτυακούς «κώδικες υγείας» και διάφορους περιορισμούς στα εσωτερικά ταξίδια.
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #Κίνα #Φοιτητές