Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα άνοδο των κρουσμάτων κορονοϊού «βλέπει» ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, λόγω των αγώνων του Euro 2020 και των συγκεντρώσεων κόσμου τόσο στα γήπεδα, όσο και σε μέρη όπου βλέπουν τους αγώνες. Όπως αναφέρει το Reuters, την προηγούμενη εβδομάδα παρατηρήθηκε αύξηση των μολύνσεων κατά 10% στις πόλεις όπου διεξάγονται αγώνες και αναπόφευκτα έρχεται και... χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

«Πρέπει να δούμε και πέρα από τα γήπεδα» είπε η Καθρίν Σμόλγουντ, αξιωματούχος του ΠΟΥ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.«Ας δούμε και πώς πάνε εκεί οι άνθρωποι, με λεωφορεία και σε μεγάλα πλήθη» πρόσθεσε. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Euro 2020 θα γίνει στο Λονδίνο και ήδη έχουν αρχίζει να χτυπάνε καμπανάκια.

Γερμανία: Τελείως ανεύθυνη η απόφαση της UEFA

https://www.youtube.com/watch?v=T0cGdXO_RiM

Εντελώς ανεύθυνη χαρακτήρισε την απόφαση της UEFA να επιτρέψει τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού φιλάθλων στο Euro 2020, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεεχόφερ. Πάντως, η UEFA, με δήλωση της στο Reuters, ανέφερε οτι η απόφαση αυτή ήταν «εναρμονισμένη με τους κανόνες που ισχύουν τοπικά».

Υπενθυμίζεται ότι στη Σκωτία χθες Τετάρτη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό περίπου 2.000 άνθρωποι, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Αγγλία και είχαν μπει στο Γουέμπλει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA