Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 40ά της γενέθλια γιόρτασε χθες (Τετάρτη) η Μέγκαν Μαρκλ η οποία έκανε ένα εύθυμο βίντεο αλλά και μια έκκληση προς τους ανθρώπους για να καθοδηγούν τις γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ένωσε τις δυνάμεις της με την ηθοποιό των Bridesmaids Μελίσα Μακάρθι για ένα χιουμοριστικό βίντεο, με το οποίο λάνσαρε την πρωτοβουλία της «40x40».

Διαβάστε ακόμηNetflix: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με εκτελεστικό παραγωγό τη Meghan Markle

Οι δύο γυναίκες αστειεύτηκαν σχετικά με το πώς θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Μέγκαν. Η Μέγκαν, ανακοίνωσε πως ζητά από 40 φίλους να καθοδηγήσουν μια γυναίκα για 40 λεπτά και να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο. Σε ένα μήνυμά της στον ιστότοπο του ζευγαριού Archewell Foundation επισήμανε ότι βλέπει την καθοδήγηση ως έναν τρόπο να βοηθά τις γυναίκες να ξανακερδίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να ανοικοδομήσουν την οικονομική ισχύ τους. «Για τα γενέθλιά μου, ζήτησα από 40 φίλους, ακτιβιστές, αθλητές, καλλιτέχνες και ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να βοηθήσουν στο να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια προσπάθεια συνεισφέροντας 40 λεπτά καθοδήγησης για τη στήριξη των γυναικών, προκειμένου να εισέλθουν εκ νέου στον χώρο της εργασίας», τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=qxwMS9EP_bg

Ο πρίγκιπας Χάρι μάλιστα δεν μπορούσε να μην εμφανίστηκε στο βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ καθώς είχε κάτσει έξω από το παράθυρο και έκανε τον ζογκλέρ αποσπώντας της συνεχώς την προσοχή!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA