Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που το Αφγανιστάν τίθεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν, μία Αμερικανίδα αναμεταδίδει τον τρόμο λεπτό προς λεπτό. Ο λόγος για την ανταποκρίτρια του CNN, Clarissa Ward, η εικόνα της οποίας έχει κάνει το γύρο των social media. Είναι η δημοσιογράφος που προσαρμόστηκε στην πολιτειακή αλλαγή και πλέον στις ανταποκρίσεις της για το αμερικανικό μέσο εμφανίζεται να φορά τσαντόρ. Η Clarissa Ward περιέγραψε την κατάσταση στην Καμπούλ «πραγματικά αλλόκοτη».

Διαβάστε ακόμη: Αφγανιστάν: Δημοσιογράφος του CNN φόρεσε τσαντόρ μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν

«Οι Ταλιμπάν απλώς φωνάζουν “θάνατος στην Αμερική” αλλά ταυτόχρονα φαίνονται φιλικοί», εξήγησε. Νωρίτερα, μίλησε για τους «χαμογελαστούς» στρατιώτες που περπατούσαν «με τον αέρα της νίκης» μετά την κρίση της Καμπούλ, η οποία «έπεσε» μέσα σε λίγες ώρες. «Κανείς δε θα πρέπει να ανησυχεί», της είπε ένας διοικητής. «Η Αμερική ήδη πέρασε πολύ καιρό στο Αφγανιστάν, πρέπει να φύγει. Ήδη έχασε πολλές ζωές και πολλά χρήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA