Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι Ταλιμπάν, που κακοποιούν, βιάζουν, εκτελούν ακόμα και γυναικόπαιδα -και γενικότερα τους αντιφρονούντες- συνεχίζουν καθημερινά τις θηριωδίες τους την ώρα που η Δύση κωφεύει στη γενοκτονία που συντελείται στην ασιατική χώρα. Τις τελευταίες ώρες, κάνει ξανά το γύρο του διαδικτύου η εκτέλεση ενός Αφγανού κωμικού, ο οποίος σατίριζε το καθεστώς των δολοφόνων. 

Στο βίντεο που αναδημοσιεύει σήμερα η Daily Mail απαθανατίζεται η στιγμή που ο Αφγανός κωμικός συνεχίζει να χλευάζει τους Ταλιμπάν καθώς μαχητές της εγκληματικής οργάνωσης τον έσυραν μακριά από το σπίτι του πριν τον εξευτελίσουν κι εν τέλει τον εκτελέσουν αργότερα με βροχή πυροβολισμών. Στο viral βίντεο που γυρίστηκε στα τέλη Ιουλίου, ο Nazar Mohammad, πιο γνωστός ως Khasha Zwan, φαίνεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου περικυκλωμένος από δύο μαχητές των Ταλιμπάν κι ένας από αυτούς κραδαίνει ένα πολυβόλο Καλάσνικοφ.

Ο γενναίος κωμικός - γνωστός για τα βίντεό του στο TikTok - δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να κάνει αστεία για τους δολοφόνους, με αποτέλεσμα ο μαχητής των Ταλιμπάν στα δεξιά του να αρχίσει να τον χαστουκίζει στο πρόσωπο. Ο άντρας στα αριστερά του φαίνεται να γελάει πριν αλλάξει απειλητικά το όπλο του για ένα ακόμα μεγαλύτερο όπλο. Η συνέχεια είναι η γνωστή τακτική των Ταλιμπάν. Ξυλοδαρμός, εξευτελισμός και καταιγισμός πυροβολισμών.

https://twitter.com/sn0flak/status/1429990613194264580?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA