Μενού
  • Α-
  • Α+

Πύθωνας μήκους τριών μέτρων προκάλεσε σοκ στους πελάτες σούπερ μάρκετ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν εμφανίστηκε πίσω από ένα ράφι με μπαχαρικά! Ήταν ένας «ασυνήθιστος πελάτης που ξεγλίστρησε», ανέφερε το κατάστημα. 

«Μόνο στην Αυστραλία!», έγραψε στο Facebook η Χίλαρι Λέι, η οποία κοινοποίησε βίντεο με το τεράστιο φίδι εντός του σούπερ μάρκετ. Η Χελέινα Άλατι, η οποία επίσης ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ, βρισκόταν μπροστά από τα μπαχαρικά όταν ξαφνικά γύρισε το κεφάλι της προς τα δεξιά και είδε τον πύθωνα «μόλις 20 εκατοστά» από το πρόσωπό της. «Ήθελε απλά να πει ένα γεια», δήλωσε η ίδια στον Guardian. «Δεκάδες άνθρωποι πρέπει να πέρασαν από δίπλα του», πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=yxf0upt0kk8

Οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ που είδαν το φίδι «αντέδρασαν γρήγορα και ψύχραιμα» προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο για την ασφάλεια των πελατών. «Ήμουν τυχερή που εμφανίστηκε σε εμένα», είπε η Άλατι. «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν πανικοβληθεί», τόνισε. Η Άλατι είναι εξοικειωμένη με τα άγρια ζώα καθώς ήταν εθελόντρια διασώστης. Πήγε στο σπίτι της που βρίσκεται κοντά στο σούπερ μάρκετ και κατάφερε να απομακρύνει με ασφάλεια το φίδι, αφήνοντάς το ελεύθερο σε μια κοντινή θαμνώδη έκταση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA