Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εμινέ Ερντογάν, πιστή σύζυγος και συνοδοιπόρος στα προεδρικά ταξίδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως αγαπά την χλιδή και δεν θέλει να το κρύβει, παρά το γεγονός ότι οι Τούρκοι πολίτες βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο από την συνεχή πτώση της τουρκικής λίρας. Η Εμινέ συνόδευσε τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη και προκάλεσε σάλο με το ρολόι που φορούσε, αξίας 30.000 ευρώ. 

Οπως σχολίασε βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου στο twitter το ρολόι που φορά η Εμινέ Ερντογάν στη φωτογραφία είναι πανάκριβο καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 30.000 ευρώ. Μάλιστα, ο βουλευτής (Αχμέτ Εροζάν του IYI) δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι το ρολόι "Chopard Happy Diamonds" είναι απολύτως ταιριαστό με τη φτώχεια στην Αφρική. Σημειώνεται, ότι η Εμινέ έδραξε την ευκαιρία και παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. το βιβλίο της «τα ταξίδια μου στην Αφρική». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές αξεσουάρ της κυρίας Ερντογάν δημιουργούν εντάσεις. Στο παρελθόν, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

https://twitter.com/Ahmet_Erozan/status/1439915487073378308?ref_src=twsrc^tfw

Σημειώνεται, ότι λόγω της οικονομικής κρίσης στην γείτονα χώρα, η ζήτηση για το φθηνό ψωμί αυξήθηκε και ως εκ τούτου ο δήμος Κωνσταντινούπολης αύξησε την παραγωγή από τα 800.000 τεμάχια στα 1,5 εκατ. τεμάχια και στόχος του είναι να φτάσει τα 2,5 εκατ. Στις αρχές Ιουλίου, η Εμινέ είχε προκαλέσει πάλι την οργή του κόσμου, καθώς ζήτησε από τους πολίτες να... μειώσουν τις μερίδες φαγητού. Σύμφωνα με τα στοιχεία υπάρχουν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό στην Τουρκία και περί τα 40 εκατομμύρια άνθρωποι με τις οικογένειές τους βρίσκονται κάτω από το όριο της πείνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA