Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη σόου, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την άσχημη κατάσταση της υγείας του και ενώ μεγάλη μερίδα των Τούρκων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται να τραγουδά σε εκδήλωση στα Άδανα. «Αχ, αφόρητη είναι αυτή η ζωή... Χωρίς εσένα ψυχή μου... Αχ, δεν αντέχεται αυτό το βάσανο», τραγουδά ο Ερντογάν μαζί με τους νέους στην πόλη Αδανα σε μια προσπάθεια να προσελκύσει ψηφοφόρους. «Η καρδιά μου ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει. Μη φοβάσαι, ο έρωτάς μου ποτέ δεν θα τελειώσει...», συνέχιζε να τραγουδά ο Ερντογάν, αδιαφορώντας για τη φτώχεια στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αδιαφορεί για το γεγονός ότι ο λαός του στην Τουρκία πεινά, γράφει στο Twitter του βουλευτής της αντιπολίτευσης. «Βλέπετε τα χάλια των ΗΠΑ; Βλέπετε τα χάλια της Αγγλίας; Δεν έχουν βενζίνη. Κατά τον ίδιο τρόπο υπάρχουν ουρές στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία. Δεν βρίσκουν τρόφιμα. Δόξα τω θεώ, δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα στην Τουρκία», εμφανίζεται να λέει σε δηλώσεις του ο Ερντογάν, αγνοώντας όμως την πραγματικότητα. 

Από την άλλη, ο πρόεδρος του CHP, Κ. Κιλιντσάρογλου, υποστηρίζει: «Έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στις λαϊκές και στα σούπερ μάρκετ. Ερχεται νέα καταιγίδα αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων». Δραματική, μάλιστα, παραμένει και η κατάσταση στην οικονομία της χώρας. «Η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Η αύξηση των τιμών έχει επηρεάσει σε όλα τη ζωή μας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ακόμα και το χαρτζιλίκι για τα παιδιά μας», απαντούν οι κάτοικοι της Αγκυρας στον Ερντογάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA