Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στο Εσσεξ της Βρετανίας, καθώς γνωστός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από εκκλησία μεθοδιστών. Πρόκειται για τον βουλευτή σερ Ντέιβιντ Αμές (David Amess), ο οποίος είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ του Brexit.

Οπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το συμβάν έλαβε χώρα έξω από την εκκλησία μεθοδιστών Belfairs στο Leigh-on-Sea του Εσσεξ, με τον βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να βρίσκεται έξω από τον ιερό ναό σε εκδήλωση γνωριμίας με απλούς πολίτες. Σύμφωνα με το Sky News, o Αμές δέχθηκε «πολλές μαχαιριές» και έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο.

https://twitter.com/LeeJordo1/status/1448980984687439874?ref_src=twsrc^tfw

Το γραφείο του βουλευτή στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ο 69χρονος βουλευτής λαμβάνει ιατρική βοήθεια στο σημείο για τα τραύματά του, μετέδωσε το Sky. Η κατάστασή του δεν είναι σαφής, προσέθεσε.

Λίγο μετά την επίθεση η Αστυνομία ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης συνελήφθη και ότι δεν αναζητεί άλλους υπόπτους για την επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA