Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ινδία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν με «όπλο» μια... κόμπρα

Δυο φορές ισόβια επέβαλε δικαστήριο στην Ινδία στον άντρα που σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που αυτή κοιμόταν χρησιμοποιώντας ως «όπλο» μια κόμπρα – Είχε αποπειραθεί να τη σκοτώσει και με οχιά αλλά δεν τα είχε καταφέρει - Η δράση του αποκαλύφθηκε από τις υποψίες της οικογένειας του θύματος

(Πηγή: shutterstock)
(Πηγή: shutterstock)

Με μια μάλλον σπάνια υπόθεση γυναικοκτονίας ασχολήθηκε ένα δικαστήριο στην Ινδία. Το σπάνιο της υπόθεσης, βέβαια, δεν είναι το ότι ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το κάνει. Ο άνδρας απελευθέρωσε μια κόμπρα στο κρεβάτι που κοιμόταν η 25χρονη σύζυγός του! Το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα και τη σκότωσε.

Ο άνδρας στην αρχή έδειχνε συντετριμμένος και πενθούσε για την απώλεια, ωστόσο, η οικογένεια του θύματος δεν έδειχνε να πείθεται από τα όσα έλεγε ο γαμπρός τους. Και ο λόγος ήταν απλός. Θεώρησαν ύποπτο το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν το μοιραίο τσίμπημα της κόμπρας, είχε προηγηθεί ένα ακόμα από μια οχιά! Δυο τσιμπήματα φιδιών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, «φούντωσαν» τις υποψίες. Η οικογένεια του θύματος, λοιπόν, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει έρευνα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο άνδρας που είχε πουλήσει τα δυο φίδια στον σύζυγο, μίλησε στην αστυνομία, αποκάλυψε τα πάντα και βοήθησε στην εξιχνίαση αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είχε θεωρηθεί συνένοχος!

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου που εκδίκασε αυτή τη σπάνια υπόθεση γυναικοκτονίας τόνισε, σύμφωνα με την Indian Express, πως πρόκειται για μια υπόθεση «διαβολική, σκληρή και αποτρόπαια». Όπως προέκυψε, μάλιστα, ο δράστης είχε παντρευτεί το θέμα όχι από έρωτα αλλά προκειμένου να καρπώνεται αυτός, το επίδομα αναπηρίας που έπαιρνε η γυναίκα. Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ωστόσο, ο άνδρας αποφάσισε να τη βγάλει από τη μέση. Το δικαστήριο τελικά του επέβαλε δυο φορές ισόβια, ποινή κάθειρξης 17 ετών και ένα υψηλό πρόστιμο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φίδι #γυναικοκτονία #αστυνομία #Ινδία

Best of Internet