Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εθεάθη με την οικογένειά του σε μια ήσυχη πόλη στη βορειοανατολική ακτή στις ΗΠΑ, μια εβδομάδα αφότου σκότωσε κατά λάθος την κινηματογραφίστρια Χάλινα Χάτσινς σε ένα θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας, «Rust», περιστατικό που παραμένει υπό διερεύνηση και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινική κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν: Η τελευταία φωτογραφία της Χάτσινς λεπτά πριν τον μοιραίο πυροβολισμό

Ο 63χρονος ηθοποιός είχε σκοτεινό και στενάχωρο βλέμμα, καθώς έπαιρνε φαγητό για αυτόν και τα έξι παιδιά του. Τον συνόδευε μια νταντά, ενώ κοντά ήταν και η σύζυγός του Ιλαρία αλλά δεν φωτογραφήθηκε. Την Τετάρτη, οι αναπληρωτές του σερίφη στο Νέο Μεξικό δήλωσαν ότι «δεν γνώριζαν που βρίσκεται». Σημειώνεται, ότι ο Μπάλντουιν, συνεργάστηκε με την εν εξελίξει αστυνομική έρευνα για τον πυροβολισμό και είχε επίσης επαφή με την οικογένεια της Χάτσινς. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν μάρτυρες. 

https://twitter.com/Citygirl680/status/1453760547539800074?ref_src=twsrc^tfw

Το πρωί της Πέμπτης, ο σερίφης της κομητείας Santa Fe Adam Mendoza είπε στο Good Morning America ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσδιορίσει ποιος έφερε αληθινά πυρομαχικά στο πλατό του Rust, της ταινίας στην οποία ο Μπάλντουιν πρωταγωνιστεί και είναι και παραγωγός. 

Ο βοηθός σκηνοθέτη Dave Halls παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι δεν έλεγξε κάθε κάννη του όπλου του, αλλά «έπρεπε» πριν του το δώσει στα γυρίσματα του Rust την περασμένη εβδομάδα, και ότι κοίταξε μόνο τρεις από τους πέντε θαλάμους στο όπλο. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει και η απειρία της υπεύθυνης όπλων, Gutierrez-Reed. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA