Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο άνδρας που κατηγορείται για την απαγωγή της τετράχρονης Κλέο Σμιθ από κάμπινγκ της Δυτικής Αυστραλίας, δημοσίευσε μια αινιγματική ανάρτηση την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα, ενώ σημειώθηκε πως είχε διαδικτυακή φίλη και την μητέρα του κοριτσιού. Ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι κατηγορείται ότι έκλεισε την Κλέο για 18 μέρες στο σπίτι του, το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες Μπρατζ, προτού τελικά βρεθεί από την Αστυνομία στο Κάρναρβον. 

Φέρεται να έκανε μια περίεργη ανάρτηση στο Facebook στις 5 το πρωί της 16ης Οκτωβρίου, το πρωί που άρπαξε το κοριτσάκι από τη σκηνή της στο κάμπινγκ Blowholes. «Δεν μπορώ να δεχτώ αιτήματα φιλίας από αγνώστους... Ζω μια ιδιωτική ζωή και σέβομαι όσους είναι στη λίστα φίλων μου για να διασφαλίσω ότι γίνεται σεβαστή και η ιδιωτικότητά τους», φέρεται να έγραφε η κατάστασή του στο Facebook, ανέφερε η Daily Mail. «Εμείς οι ενήλικες πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε. 

Το παράξενο είναι ότι ο Κέλι παρακολουθούσε τις αναρτήσεις της μητέρας, Έλι, για την Κλέο. Σε μια από αυτές μάλιστα, πάτησε και like. Σημειώνεται, ότι από άλλον λογαριασμό του, έγινε αντιληπτή η εμμονή που είχε ο δράστης με τις παιδικές κούκλες. Η Κλέο βρέθηκε σώα και αβλαβής από τις αστυνομικές Αρχές την Τετάρτη στο σπίτι του συλληφθέντα κι έπαιζε με κούκλες. 

Το σπίτι απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας της Κλέο, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε την Κλέο σε ένα από τα δωμάτια. «Την έχουμε. Την έχουμε», ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA