Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό έγκλημα στην Τουρκία, σε φοιτητική εστία στην Αττάλεια. Εργαζόμενος ως μάγειρας στην εστία αποκεφάλισε με έναν μπαλτά 18χρονο φοιτητή, επίσης εργαζόμενο στο ίδιο μέρος και στη συνέχεια τοποθέτησε το φονικό όπλο και το κεφάλι πάνω στο νεκρό σώμα!

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Πουλάνε τα ψυγεία τους οι πολίτες για να σπουδάσουν τα παιδιά τους - Για «αχάριστους» μιλά ο Ερντογάν

Θύτης ο 38χρονος Ιχσάν Γκιουνέι που αποκεφάλισε την Τρίτη στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού (γνωστού ως Alimder) της Αττάλειας, τον 18χρονο Μεχμέτ Τουγρούλ, με έναν μπαλτά.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας και μόλις έφτασαν εκεί συνέλαβαν τον δράστη, που μόλις είχε αρχίσει να δουλεύει σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα.

Αρχικά απαγορεύτηκε στα Μέσα η μετάδοση στοιχείων καθώς οι Αρχές ερευνούν τα κίνητρα του δράστη. Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα το το Ιδρυμα Alimder ήταν στενά συνδεδεμένο με το Aziz Mahmut Hüdayi, το οποίο διοικείται από τη θρησκευτική αίρεση του Erenköy. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA