Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μόνο οι επιβάτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, θα πρέπει να μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο», δήλωσε ο Mάικλ Ο'Λίρι και ανοίγει μια νέα συζήτηση για τα νέα μέτρα στην Ευρώπη. Ο CEO της Ryanair αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, σύμφωνα με την Telegraph. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας διαφωνεί με την εφαρμογή υποχρεωτικών προγραμμάτων εμβολιασμού σε χώρες λόγου χάρη, όπως η Αυστρία και η Γερμανία. Αντίθετα θεωρεί οτι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» για τους ανθρώπους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο χωρίς σοβαρό λόγο.

Διαβάστε ακόμη: Μετάλλαξη Ομικρον: Αντιδράσεις και σύγχυση με τα νέα μέτρα στη Γερμανία - «Σκληρό» lockdown ζητούν οι ειδικοί

«Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να μπείτε στο νοσοκομείο, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να πετάξετε, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το μετρό του Λονδίνου και δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να μπείτε ούτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ούτε στο φαρμακείο», φέρεται να δήλωσε ο Ο' Λίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair είπε ότι η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να εγκαινιάσει πτήσεις με 10% λιγότερους επιβάτες τον Δεκέμβριο λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού. Η παραλλαγή Όμικρον διέψευσε για άλλη μια φορά τις ελπίδες του ταξιδιωτικού τομέα για ανάκαμψη, καθώς ένα νέο κύμα περιορισμών οδηγεί τους επιβάτες να ακυρώσουν ή να σταματήσουν τις κρατήσεις για ταξίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA