Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να έχει απειλήσει να αποσύρει το κόμμα του Forza Italia από την κυβερνητική πλειοψηφία της Ιταλίας, εάν ο σημερινός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι, εκλεγεί πρόεδρος αργότερα αυτόν τον μήνα. Ο γεμάτος σκάνδαλα μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, ο οποίος διετέλεσε τέσσερις φορές πρωθυπουργός, βρίσκεται στη Ρώμη από την Τρίτη για να κυνηγήσει ψήφους καθώς ενισχύει τη δική του προεδρική εκστρατεία, μαζί με τη 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του Forza Italia, που φαίνεται να τον στηρίζει στο νέο του εγχείρημα. Ο Μπερλουσκόνι ήταν μόνος από το 2020, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε... μεγαλώσει, καθώς είχε κλείσει ήδη τα 34! 

Διαβάστε ακόμη: «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ύπουλος μαλ...» - Ανοιχτά μικρόφωνα εξέθεσαν Αυστραλούς παρουσιαστές!

Η μυστική ψηφοφορία από περισσότερους από 1.000 βουλευτές και περιφερειακούς εκπροσώπους ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου και αναμένεται να περάσει από αρκετούς γύρους προτού εκλεγεί ο διάδοχος του Σέρτζιο Ματαρέλα, ο οποίος αποχωρεί στις 3 Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχουν επίσημοι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές της Ιταλίας, αν και οι αρχηγοί των κομμάτων συνήθως προσπαθούν να συμφωνήσουν για έναν υποψήφιο. Ο Μπερλουσκόνι, 85 ετών, είναι φαβορί μεταξύ των δεξιών κομμάτων για την επταετή θητεία. Ωστόσο, ο Ντράγκι, ο οποίος πιστώνεται για την αποκατάσταση της σταθερότητας στην Ιταλία, καθώς και για τη διατήρηση του ευρέος συνασπισμού στη γραμμή, θεωρείται ο πρώτος.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του Forza Italia. Η Φασίνα είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, μετά τον χωρισμό του το 2020 με την Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία στην ηλικία των 34 ετών είχε απλά... μεγαλώσει.

https://www.instagram.com/p/CX6JXVdKVak/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA