Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένα Τζέιμσον, Αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ, βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να περπατήσει, αφού διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré. Πρόκειται για μία σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση. Μάλιστα, μέσα σε δύο 24ωρα η κατάστασή της χειροτέρεψε και το Σαββατοκύριακο ο σύντροφός της, Λιόρ Μπίτον, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι πριν νοσηλευτεί υπέφερε από εμετούς. 

Διαβάστε ακόμη: Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στα 86 του ξεκινά προεκλογική εκστρατεία και συστήνει στον κόσμο την 32χρονη σύντροφό του

«Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ήδη η 47χρονη, που έχει και μια κόρη 4 ετών, έχει ξεκινήσει θεραπεία.

https://www.instagram.com/p/CTI1HHhFynt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη Δευτέρα 10/1, η πρώην πορνοστάρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις θερμές ευχές που της έστειλαν. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το σύνδρομο που παρουσιάζει, δεν αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου του κορονοϊού, αφού δεν έχει καν εμβολιαστεί.

https://www.instagram.com/p/CQxJdtqNgfM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CNdaP3hAPSa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA