Μενού
  • Α-
  • Α+

Το παιδικό τραγούδι Baby Shark Dance είναι με διαφορά το βίντεο με τα περισσότερα views στο youtube. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχει ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια προβολές. Το Baby Shark Dance είναι ένα remix ενός δημοφιλούς κορεατικού παιδικού τραγουδιού και εμφανίστηκε στην πλατφόρμα streaming της Google το 2016.

Τον Νοέμβριο του 2020 έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο YouTube φτάνοντας στα 7.05 δισ. views και το νούμερο αυτό ξεπεράστηκε κατά πολύ πλέον!  

Το Baby Shark Dance και σε φυλακές

Μια πολύ παράξενη είδηση, που συντηρεί τον «μύθο» του Baby Shark, αφορά τέσσερις πρώην θαμώνες του σωφρονιστικού κέντρου Oklahoma County Detention Center, οι οποίοι στις αρχές του μηνα υπέβαλλαν μήνυση σε δεσμοφύλακες, στο σερίφη, σε μέλη του τοπικού δημοτικού συμβουλίου και στην επιτροπή δικαιοσύνης της πολιτείας, για παραβίαση ατομικών τους δικαιωμάτων τους.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων πρώην υπόδικων, υποστηρίζουν πως τους ζητήθηκε κατ’ επανάληψη να στέκονται όρθιοι σε δωμάτιο επισκεπτηρίου, δεμένοι με χειροπέδες και να ακούν το κομμάτι Baby Shark, που έπαιζε σε διπλανό δωμάτιο. Το «μαρτύριο» (με ή χωρίς εισαγωγικά!) αυτό, κρατούσε 3-4 ώρες. Ο τέταρτος, υποστηρίζει πως τους συνέβησαν όλα τα παραπάνω αλλά υπήρξε και ένας αστυνομικός ο οποίος ενώ άκουγε το τραγούδι συνεχόμενα, του ασκούσε σωματική βία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA