Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι λέξεις είναι περιττές όταν αναφέρεται κανείς στην πολυσχιδή και αμφιλεγόμενη περσόνα του Έλον Μασκ. Ο διάσημος ιδρυτής της Tesla δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να επηρεάσει τα καθεστηκότα, το οποίο και έπραξε, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία του θα δέχεται στο εξής το κρυπτονόμισμα dogecoin, το οποίο έχει ως έμπνευση ένα online meme. 

Διαβάστε επίσηςΕσπασε τα κοντέρ το παιδικό τραγούδι Baby Shark Dance - Ξεπέρασε τα 10 δισ. views στο youtube

Ο διευθύνων σύμβουλος της πανίσχυρης πλέον Tesla ανακοίνωσε την Παρασκευή, (14 Ιανουαρίου), στο Twitter, στεγνά και απέριττα, πως η εταιρεία του θα δέχεται ως πληρωμή για προϊόντα της το δημοφιλές κρυπτονόμισμα και οι εξελίξεις ακολούθησαν κατά πόδας τέσσερα τον αριθμό.

https://twitter.com/elonmusk/status/1481873421390680065?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με το CNN και το Fortune, η αξία του Dogecoin εκτοξεύθηκε κατά 18% μετά τη σημερινή ανακοίνωση, με πλήθη online μυστών του νομίσματος να επαινούν την κίνηση του Μασκ, αφού όσο περισσότερη η κινητικότητα για τους ψηφιακούς τους πόρους τόσο το καλύτερο για το κεφάλαιο που έχουν στοιβαγμένο. Φυσικά, η ιδιοφυΐα του Έλον Μασκ δεν προτρέχει.

Σκοπός του είναι η προοδευτική ενσωμάτωση των κρυπτονομισμάτων στην αγορά και ως εκ τούτου όσοι κατέχουν dogecoin δεν θα μπορούν προς το παρόν να το ανταλλάξουν έναντι μείζονων προϊόντων της Tesla όπως οχήματα, αλλά για κάπως πιο ευτελή εμπορεύματα όπως σφυρίχτρες, αγκράφες για ζώνες και...παιδικά ποδήλατα. Εντούτοις, για τον κόσμο του Dogecoin μπήκε ήδη η άνοιξη, με το δημιουργό του ψηφιακού νομίσματος να χαιρετίζει ενθουσιωδώς την εξέλιξη μέσω του Twitter του, καθώς δεν βλέπει την ώρα να παραλάβει τη...σφυρίχτρα του!

https://twitter.com/BillyM2k/status/1481843848649355265?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA