Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο συμβάν κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης στον σταθμό Rogier του μετρό στις Βρυξέλλες την Παρασκευή (14 Ιανουαρίου). Από το... πουθενά, ένας άγνωστος άντρας σπρώχνει και ρίχνει στις γραμμές του συρμού μία 55χρονη γυναίκα. Τα πλάνα δείχνουν τον ύποπτο να πλησιάζει από πίσω το θύμα του στιγμές προτού αποπειραθεί να τη σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Δολοφόνησαν στο αυτοκίνητό του πασίγνωστο ράπερ - Είχε μέσα παιδιά ενός και 5 ετών

https://twitter.com/Bruxelles_City/status/1482106862204076038?ref_src=twsrc^tfw

Η άτυχη γυναίκα χάνει τον έλεγχο των κινήσεών της και πέφτει βίαια στις γραμμές, με την αμαξοστοιχία να απέχει μερικά μέτρα μόλις. Ευτυχώς, η άμεση αντίδραση του οδηγού του συρμού την έσωσε, αφού κατάφερε να φρενάρει και να σταματήσει ακριβώς πριν τη σύγκρουση. Οι μάρτυρες του συμβάντος σπεύδουν να βοηθήσουν το θύμα να ανέβει στις αποβάθρες. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 23χρονος που εμφανίζεται στο βίντεο να σπρώχνει την 55χρονη, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ ευτυχώς η γυναίκα δεν είχε σοβαρά τραύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA