Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ένα περιστατικό που πάγωσε την τοπική κοινωνία πληροφορεί η Daily Mail. Το βράδυ της Τρίτης (25/1) βρέθηκε το πτώμα ενός πεντάχρονου αγοριού μέσα σε σπίτι στην περιοχή Έρλσντον του Κόβεντρι της Βρετανίας. Υπό κράτηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή γυναίκα που γνώριζε το αγόρι και συνελήφθη ως ύποπτη για δολοφονία.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία: Μπλόκο στην ενίσχυση Ουκρανίας με οπλισμό - Πυρ ομαδόν από Πολωνία, Λετονία

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν πολίτης ανακάλυψε το αγόρι να κείτεται με σοβαρά τραύματα σε διαμέρισμα στη οδό Πόπλαρ και άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο αλλά οι προσπάθειές τους αποδείχτηκαν άκαρπες και ανακοινώθηκε επί τόπου ο θάνατος του μικρού παιδιού. 

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα 49 ετών, η οποία εξακριβωμένα γνώριζε το αγόρι, ως ύποπτη και προχώρησαν σε κράτησή της αναμένουσα ανάκριση, ενώ στελέχη του εγκληματολογικού έμειναν ώστε να «χτενίσουν» τον τόπο του εγκλήματος για στοιχεία και να πάρουν καταθέσεις από τυχόν μάρτυρες. 

Ο αστυνομικός διευθυντής του Κόβεντρι δήλωσε πως η υπηρεσία θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διαλευκάνει την υπόθεση και συλλυπήθηκε τους συγγενείς: «Είναι μία απίστευτη τραγωδία, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρέασε αυτό το τρομακτικό συμβάν... Θα κρατήσουμε την παρουσία μας στην περιοχή κάνοντας ό,τι μπορούμε για να σας στηρίξουμε όλους αυτές τις δύσκολες ώρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA