Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την τραγωδία τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» κι ενώ ακόμη δεν έχουν κλείσει η υπόθεση του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, ο Αλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στη δουλειά όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Μάλιστα εθεάθη την περασμένη Τρίτη στα γυρίσματα της ταινίας «97 Minutes» στην Αγγλία.

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν: Μετά από σχεδόν τρεις μήνες το κινητό του τηλέφωνο παραδόθηκε στους ερευνητές

Με μήνυμα που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο ηθοποιός που κρατούσε το όπλο από το οποίο έχασε τη ζωή της η Halyna Hutchins αποκάλυψε πως «Είχαμε την πρώτη μας μέρα σήμερα, η οποία είναι δύσκολη. Είναι περίεργο να επιστρέφω στη δουλειά. Έχω να δουλέψω από τις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν συνέβη αυτό το φρικτό πράγμα στα γυρίσματα της ταινίας και ο θάνατος της κινηματογραφίστριας μας Χαλίνα Χάτσινς. Ακόμα μου είναι δύσκολο να το πω… Επέστρεψα σήμερα στη δουλειά μου μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Όλοι είναι μικρότεροί μου».

https://www.instagram.com/tv/CZxvLB1DLjS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συγκεκριμένη απόφασή του όμως έχει δημιουργήσει ήδη αντιδράσεις. Όπως αναφέρει στην New York Post ειδικός του κινηματογράφου η κίνηση αυτή μπορεί να κάνει τον κόσμο να αμφισβητήσει την «ειλικρίνειά» του καθώς μετά το δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust είχε πει πως μπορεί να μην ξαναπάιξει. «Κάποιοι μπορεί να αμφισβητήσουν την ειλικρίνειά του όταν πάει τόσο γρήγορα στο εξωτερικό για να γυρίσει μια ταινία καταστροφής μετά από μια πραγματική καταστροφή», πρόσθεσε. «Αν ο Baldwin πρόκειται να συνεχίσει να κάνει ταινίες, τότε μπορεί να θέλει να περιμένει για μια πιο ευχάριστη ταινία που θα έδειχνε μια πιο ήπια πλευρά» κρίνει ο ειδικός δημοσίων σχέσεων Dave Quast.

Ο θάνατος του Χάτσινς εξακολουθεί να ερευνάται στο Νέο Μεξικό από το Τμήμα του Σερίφη της Κομητείας Σάντα Φε και η εισαγγελέας της κομητείας Σάντα Φε, Μαίρη Κάρμακ-Άλτουις, είπε ότι οι ποινικές κατηγορίες δεν έχουν αναιρεθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA