Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Ρώσος επιχειρηματίαςAlex Konanykhin, ο οποίος υποσχόταν να πληρώσει 1.000.000 δολάρια στους αξιωματικούς που θα συλλάμβαναν - νεκρό ή ζωντανό - τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου. Αφού το Facebook κατέβασε την χθεσινή (3/3) ανάρτησή του, ο επιχειρηματίας προέβη σε νέο post και... τα γύρισε σε μεγάλο ποσοστό: «Ενώ ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ενθουσίαζε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι ο Πούτιν πρέπει να προσαχθεί στη δικαιοσύνη». Συμπλήρωσε επίσης πως ποτέ δεν είχε σκοπό να πληρώσει για την δολοφονία του Πούτιν.https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkonanykhin%2Fposts%2F10158129225050286&show_text=true&width=100%

Ο επενδυτής του Σαν Φρανσίσκο, είχε δημοσιεύσει αρχικά μια αφίσα που έγραφε: «Wanted: Dead or Alive. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζική δολοφονία» και εξηγούσε πως ως Ρώσος πολίτης, έχει ηθικό καθήκον να διευκολύνει την αποναζιστικοποίηση της Ρωσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA