Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατριχιάζει και σοκάρει το βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ουκρανικής Βουλής στο Twitter, στέλνοντας ένα νέο μήνυμα στην Ευρώπη για τη ρωσική επιθετικότητα. «Σήμερα εμείς, αύριο εσείς», προειδοποιούν, ενώ το βίντεο ξεκινά με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται με τον πύργο του Άιφελ, όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν την γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών. 

Με τον τρόπο αυτό, η ουκρανική Bουλή θέλησε να επισημάνει πως στην περίπτωση που επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ. «Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα», γράφει το ουκρανικό κοινοβούλιο στη λεζάντα. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», καταλήγει το βίντεο, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA