Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ έστειλε εγκάρδιο μήνυμα στον ρωσικό λαό, εκφράζοντας τα συναισθήματα που τρέφει γι' αυτούς και τους απευθύνθηκε για να τους πει «την αλήθεια». Σε βίντεο που μοιράστηκε από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο θρύλος του Χόλιγουντ προσέγγισε επίσης τους Ρώσους στρατιώτες που πολεμούν στην Ουκρανία, λέγοντάς τους: «Οι ζωές σας, τα άκρα σας, το μέλλον σας, θυσιάζονται για έναν παράλογο πόλεμο που καταδικάζεται από ολόκληρο τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξέσπασε σε λυγμούς παρουσιάστρια του CNN με τον πατέρα της νεκρής οικογένειας στο Ιρπίν

Ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστρία, είπε νωρίτερα ότι ο πατέρας του είχε πολεμήσει στο Λένινγκραντ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του παλεύοντας με σωματικούς πόνους κι ενοχές από όσα βίωσε εκεί. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είπε στον ρωσικό λαό για την εισβολή στην Ουκρανία: «Μερικοί από τους στρατιώτες (της Ρωσίας) είπαν ότι θα πολεμήσουν τους ναζί. Σε κάποιους είπαν ότι ο ουκρανικός λαός θα τους χαιρετούσε σαν ήρωες... τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και συνέχισε: «Για τους Ρώσους στρατιώτες που ακούν αυτή τη μετάδοση, γνωρίζετε ήδη μεγάλο μέρος της αλήθειας που έχω πει. Την έχετε δει με τα μάτια σας. Αυτός δεν είναι ο πόλεμος για την υπεράσπιση της Ρωσίας που έκαναν οι παππούδες σας ή ο προπάππους σας. Αυτός είναι ένας παράνομος πόλεμος».

Ο γνωστός ηθοποιός είπε επίσης ότι η «δύναμη και η καρδιά του ρωσικού λαού» τον ενέπνεε πάντα και τους προέτρεψε να μην πιστεύουν το Κρεμλίνο όταν λέει ότι ο πόλεμος είναι για να «αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA