Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Τζο Μπάιντεν, καθώς μιλούσε με Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία, την Παρασκευή. Ο Αμερικανός πρόεδρος τους είπε ότι θα παρακολουθήσουν τη γενναιότητα των Ουκρανών που πολεμούν «όταν θα είστε εκεί». Ο Μπάιντεν υπέπεσε σε γκάφα, καθώς έχει τονίσει επανειλημμένα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να μείνουν έξω από την ευρωπαϊκή σύγκρουση για να αποφύγουν την πυροδότηση ενός «Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Ο Λευκός Οίκος έσπευσε να διορθώσει τον πρόεδρο επιμένοντας πως δεν πρόκειται να σταλούν Αμερικανοί στρατιώτες στην Ουκρανία. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μιλώντας στο Fox News είπε πως “ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν στέλνουμε αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία και δεν αλλάζουμε θέση σχετικά μ’ αυτό το θέμα”. Ο Μπάιντεν έχει πει επίμονα ότι δεν θα σταλούν στρατεύματα στην Ουκρανία σε καμία περίπτωση στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής, καθώς φοβάται ότι θα εξελισσόταν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα καταλήξει να γίνει μια μακρά αποστολή μάχης όπως στο Αφγανιστάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA