Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να δηλητηριάστηκε κατά τις διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς για τον τερματισμό του πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στο κυρίαρχο γειτονικό της κράτος κι ο Ντμίτρο Κουλέμπα προειδοποίησε όσους λαμβάνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις να μην τρώνε και να μην πίνουν τίποτα! Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών θορυβήθηκε από την διαφαινόμενη δηλητηρίαση του Ρώσου κροίσου από χημικά και ζητεί από τους συμπατριώτες του να είναι εξόχως προσεκτικοί.

Η Ρωσία και η Ουκρανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα τις πρώτες τους δια ζώσης ειρηνευτικές συνομιλίες ύστερα από δύο εβδομάδες. «Συμβουλεύω όποιον πάει για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην φάει ή πιει τίποτα. Και, κατά προτίμηση, αποφύγετε να αγγίξετε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό είναι το πρώτο. 

«Δεύτερον, όλες αυτές οι ιστορίες -κάποιος κάτι άκουσε κάπου, από κάποιες πηγές- υπάρχουν πλέον πολλές αυτού του είδους, γιατί όλοι διψούν για νέα, για αισθήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κουλέμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA