ΔΙΕΘΝΗ
29/03/2022 06:45

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κουλέμπα: Μην τρώτε, μην πίνετε στις διαπραγματεύσεις - Τρόμος από τη δηλητηρίαση Αμπράμοβιτς

Η Ρωσία και η Ουκρανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα τις πρώτες τους δια ζώσης ειρηνευτικές συνομιλίες ύστερα από δύο εβδομάδες και μετά την φερόμενη δηλητηρίαση Αμπράμοβιτς, επικρατεί φόβος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πόλεμος στην Ουκρανία - Κουλέμπα: Μην τρώτε, μην πίνετε στις διαπραγματεύσεις - Τρόμος από τη δηλητηρίαση Αμπράμοβιτς
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να δηλητηριάστηκε κατά τις διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς για τον τερματισμό του πολέμου που διεξάγει η Ρωσία στο κυρίαρχο γειτονικό της κράτος κι ο Ντμίτρο Κουλέμπα προειδοποίησε όσους λαμβάνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις να μην τρώνε και να μην πίνουν τίποτα! Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών θορυβήθηκε από την διαφαινόμενη δηλητηρίαση του Ρώσου κροίσου από χημικά και ζητεί από τους συμπατριώτες του να είναι εξόχως προσεκτικοί.

Η Ρωσία και η Ουκρανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα τις πρώτες τους δια ζώσης ειρηνευτικές συνομιλίες ύστερα από δύο εβδομάδες. «Συμβουλεύω όποιον πάει για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην φάει ή πιει τίποτα. Και, κατά προτίμηση, αποφύγετε να αγγίξετε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό είναι το πρώτο.

«Δεύτερον, όλες αυτές οι ιστορίες -κάποιος κάτι άκουσε κάπου, από κάποιες πηγές- υπάρχουν πλέον πολλές αυτού του είδους, γιατί όλοι διψούν για νέα, για αισθήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κουλέμπα.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΤΜΙΤΡΟ ΚΟΥΛΕΜΠΑ ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ