Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι εκτιμά ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πλήξει και το έδαφος χωρών- μελών του ΝΑΤΟ. «Θα επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Όχι απαραίτητα με ρουκέτες, αλλά, για παράδειγμα, με τρομοκρατικές επιθέσεις», δήλωσε ο Ρώσος πρώην ολιγάρχης και επικριτής του Πούτιν, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Die Zeit, που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη. 

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του ανέφερε ότι η Ρωσία υποτίμησε την αντίσταση της Ουκρανίας, ενώ εκ παραλλήλου υπερτίμησε τις δικές τις στρατιωτικές δυνατότητες και γι' αυτό σήμερα αναγκάζεται να αναμορφώσει τα σχέδια της. Αποκάλυψε επίσης πως στο πλαίσιο της Ατλαντικής Συμμαχίας υπάρχουν διαβουλεύσεις ως προς το αν, πώς και πότε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα πυρηνικά όπλα κρατών μελών της.

Το Reader.gr με το War Calendar κάνει ανασκόπηση σε όσα έγιναν σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, 35η ημέρα από τη ρωσική εισβολή:

Ακούστε και τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA