ΔΙΕΘΝΗ
30/03/2022 19:04

War Calendar podcast: Η εκτίμηση ότι η Ρωσία θα πλήξει και χώρες του ΝΑΤΟ

Το Reader.gr παρουσιάζει μέσα σε λίγα λεπτά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών για να λήξει ο πόλεμος μέσα από το podcast «War Calendar» με τον Σωτήρη Βαλάρη

Σωτήρης Βαλάρης
Επιμέλεια: Σωτήρης Βαλάρης
War Calendar podcast: Η εκτίμηση ότι η Ρωσία θα πλήξει και χώρες του ΝΑΤΟ
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι εκτιμά ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πλήξει και το έδαφος χωρών- μελών του ΝΑΤΟ. «Θα επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Όχι απαραίτητα με ρουκέτες, αλλά, για παράδειγμα, με τρομοκρατικές επιθέσεις», δήλωσε ο Ρώσος πρώην ολιγάρχης και επικριτής του Πούτιν, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Die Zeit, που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του ανέφερε ότι η Ρωσία υποτίμησε την αντίσταση της Ουκρανίας, ενώ εκ παραλλήλου υπερτίμησε τις δικές τις στρατιωτικές δυνατότητες και γι' αυτό σήμερα αναγκάζεται να αναμορφώσει τα σχέδια της. Αποκάλυψε επίσης πως στο πλαίσιο της Ατλαντικής Συμμαχίας υπάρχουν διαβουλεύσεις ως προς το αν, πώς και πότε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα πυρηνικά όπλα κρατών μελών της.

Το Reader.gr με το War Calendar κάνει ανασκόπηση σε όσα έγιναν σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, 35η ημέρα από τη ρωσική εισβολή:

Ακούστε και τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ WAR CALENDAR PODCAST
Σωτήρης Βαλάρης
Επιμέλεια: Σωτήρης Βαλάρης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ