Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει η ωμότητα μιας μητέρας στο Λος Αντζελες, η οποία με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της σκότωσε τρία από τα συνολικά επτά  παιδιά της. Η Angela Flores συνελήφθη στο σπίτι που ζούσε με την οικογένειά της. Την ώρα που οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα των δίδυμων γιων της και της 12χρονης κόρης της, κρατούσε, σφιχτά τη Βίβλο. Η 38χρονη κρατείται στις φυλακές της κομητείας του Λος Ατζελες και η εγγύησή της ορίστηκε στα 6 εκατ. δολάρια. Ο 16χρονος συνελήφθη επίσης για συνεργεία στο έγκλημα. Τα άλλα τρία παιδιά της Flores ζουν εκτός πολιτείας με τον πατέρα τους και δεν τραυματίστηκαν.

Διαβάστε ακόμη: Αλαμπάμα: Δραπέτευσε χάρη στη σωφρονιστική υπάλληλο που την είχε ερωμένη - Συνελήφθη κι εκείνη σκοτώθηκε

Ο πρώην σύζυγος της συλληφθείσας κατέθεσε την Τρίτη πως έλαβε ένα περίεργο τηλεφώνημα μέρες πριν τις δολοφονίες. Οπως είπε, η Flores του μίλησε για τον Θεό, παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα θρήσκα. «Δεν μου ακούστηκε καλά. Δεν ξέρω τι συνέβη». Το ζεύγος είχε χωρίσει το 2007, ύστερα από έξι χρόνια γάμου, και απέκτησαν ένα παιδί, το οποίο δεν είναι μεταξύ των νεκρών ανηλίκων, αλλά ο συνεργός. Ο αναπληρωτής διευθυντής της τοπικής αστυνομίας χαρακτήρισε τη - φερόμενη - εμπλοκή του 16χρονου «εξαιρετικά σπάνια». 

Ο Δρ. Φίλιπ Ρέσνικ, ιατροδικαστής ψυχολόγος, έχει εξετάσει περί τις 80 μητέρες-δολοφόνους, αλλά δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ περίπτωση συνέργειας γονέα με παιδί. Αντίθετα, δεν λείπουν οι περιπτώσεις που δύο γονείς έχουν σκοτώσει παιδιά.  Σύμφωνα με τις Αρχές, μητέρα και γιος φαίνεται να έχουν μία κοινή ψύχωση. 

Η Prisila Canales, γειτόνισσα της οικογένειας, σημείωσε πως τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας άκουσε τις φωνές της μητέρας. «Η οικογένειά μου με κακοποιεί». Στη συνέχεια την είδε να κινείται στην αυλή του διπλανού σπιτιού.  Όταν έφτασαν οι Αρχές και την προσήγαγαν επιχείρησε να το σκάσει και ούρλιαζε: «Πού είναι η Βίβλος μου;», περιέγραψε η γειτόνισσα. «Από τις κραυγές, ήταν φανερό πως δεν ήταν εντάξει» συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA