Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελική απόφαση στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ αναμένεται μέχρι τις 31 Μαΐου, οπότε ξεκινά και πάλι να συνεδριάζει το Σώμα των ενόρκων, ή αργότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο ηθοποιός βρέθηκε στη σκηνή στο Σέφιλντ της Αγγλίας. Έκανε λοιπόν μια εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό του Τζεφ Μπεκ που αυτή τη στιγμή περιοδεύει στη γηραιά αλβιόνα.

Ο Ντεπ και ο Μπεκ ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το τραγούδι «Isolation» του 2020 μια διασκευή του τραγουδιού του Τζον Λένον που κυκλοφόρησε το 1970. Το ζευγάρι ερμήνευσε επίσης διασκευές στο «What's Going On» του Marvin Gay και στο «Little Wing» του Jimi Hendrix. Φήμες λένε ότι ο Ντεπ μπορεί επίσης να ακολουθήσει τον Μπεκ στις επόμενες δύο στάσεις της περιοδείας του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 30 και 31 Μαΐου.

Σημειώνεται, ότι πριν γίνει ηθοποιός, ο Ντεπ ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός. Σχημάτισε το γκρουπ Hollywood Vampires με τους Alice Cooper και Joe Perry το 2015. Έτσι λοιπόν, έκανε ένα διάλειμμα από την υψηλού προφίλ δικαστική του υπόθεση εναντίον της πρώην συζύγου του, η οποία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Ο Ντεπ μηνύει τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρώην σύζυγός του διεκδικεί το διπλάσιο ποσό. Η δικαστική διαμάχη βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 Απριλίου και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται η απόφαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA