Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καμίλ Βάσκεθ αποκαλείται σήμερα «Wonder Woman» της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ, καθώς το δικαστήριο επιδίκασε στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την συκοφαντική δυσφήμηση που του άσκησε η πρώην σύζυγός του. Στη δίκη, ο Ντεπ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του, Ben Chew και Camille Vasquez, που ανήκουν στην εταιρεία Brown Rudnick. Καθώς προχωρούσε η δίκη, γινόταν αντιληπτό ότι και για τους δύο δικηγόρους, η νίκη στη δίκη και η απονομή της δικαιοσύνης του Ντεπ είχαν συναισθηματική αξία. 

Διαβάστε ακόμη: Οκλαχόμα: Νεκρός και ο ένοπλος που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους σε νοσοκομείο

Είναι χαρακτηριστικό πως, ούτε μία στιγμή δεν φάνηκε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη τους στην αθωότητα του πελάτη τους, καθώς και η σιγουριά τους ότι επρόκειτο να δικαιωθεί. Καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, η Καμίλ δάκρυσε και φέρεται να μουρμούρισε: «Κερδίσαμε». Καθώς έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου, εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν για να την επευφημήσουν. Σε μια δήλωση που δόθηκε στον Τύπο μετά τη νίκη, είπε επίσης: «Η σημερινή ετυμηγορία επιβεβαιώνει αυτό που είπαμε από την αρχή, ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του Τζόνι Ντεπ είναι συκοφαντικοί και δεν υποστηρίζονται από κανένα στοιχείο». Πρόσθεσε, «Είμαστε ευγνώμονες για το δικαστήριο που αφιέρωσε τόσο πολύτιμο χρόνο και πόρους για αυτήν την υπόθεση». 

Υπάρχει όμως ένας πρόσωπο σε αυτή τη νομική ομάδα που, σε αυτήν τουλάχιστον την περίπτωση, έμεινε μακριά από τις κάμερες, προσφέροντας ωστόσο πολύτιμες νομικές συμβουλές και ηθική συμπαράσταση στην ομάδα του Ντεπ. Αυτή ήταν η Καθλίν Ζέλνερ, το όνομα και το πρόσωπο της οποίας είναι εξαιρετικά οικεία σε όσους είχαν παρακολουθήσει την άκρως πετυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Making a Murderer» («Φονικές Αμφιβολίες).  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέλνερ δεν συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία της υπόθεσης, καθώς είχε αναλάβει μια απαιτητική υπόθεση δολοφονίας. Ωστόσο μπήκε στο team στην τελική φάση και βοήθησε σημαντικά με τις συμβουλές και την ανεκτίμητη εμπειρία της. 

Η Ζέλνερ έγραψε στο Twitter: «Η Βάσκεθ είναι το ασυναγώνιστο αστέρι της δίκης του Ντεπ. Ο μετρημένος τόνος της, οι καίριες ερωτήσεις, η απόλυτη γνώση των γεγονότων και η ξεκάθαρη πίστη στον πελάτη της είναι αξιέπαινες.#TruthWins». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στη μέση της δίκης, οι θαυμαστές του Ντεπ ελπίζουν επίσης ότι ο Τζόνι και η Καμίλ θα ερωτευτούν. Σε ένα viral βίντεο, η Καμίλ ρωτήθηκε από τους θαυμαστές εάν βγαίνει με τον Ντεπ με εκείνη να γελάει με τους ισχυρισμούς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA