Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το μακελειό σε σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 19 μαθητών και δύο δασκάλων, ένα άλλο συμβάν με πυροβολισμούς και θύμα ένα επτάχρονο αγοράκι προκαλεί τρόμο στην πολιτεία του Τέξας.

Διαβάστε ακόμη: Μεξικό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και έκαψαν στέλεχος της Βουλής - Πήγε να απαγάγει ανήλικα

Σύμφωνα με τον Independent ο επτάχρονος πυροβολήθηκε γύρω στις 22:45 την Κυριακή στο σπίτι της οικογένειάς του στο Cloverleaf, μια πόλη λίγο έξω από το Χιούστον, με τον σερίφη της κομητείας Χάρις, τον λοχία Τζέισον Μπράουν, να αναφέρει πως το παιδί σκοτώθηκε από πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το δωμάτιο του παιδιού βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού ενώ τα τραύματα που δέχθηκε ήταν στο στήθος. To παιδάκι όταν δέχθηκε τα πυρά έτρεξε προς το μέρος της μητέρας του και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η αστυνομία δεν είναι βέβαιη για τα πιθανά κίνητρα του πυροβολισμού.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA