Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπεν Στίλερ είναι πρέσβης Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), και επισκέφθηκε αρχικά καταυλισμούς στην Πολωνία με Ουκρανούς πρόσφυγες, και κατόπιν την Ουκρανία, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων. Σήμερα, όμως, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός συναντήθηκε στο Κίεβο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον οποίο και αποκάλεσε... ήρωά του! 

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Στίλερ: Πήγε στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας και συναντήθηκε με πρόσφυγες του πολέμου

«Είσαι ο ήρωάς μου είσαι πολύ γενναίος! Κοίτα πόσα έχεις κάνει για την πατρίδα σου» ήταν τα πρώτα λόγια του Στίλερ στον Ζελένσκι μπαίνοντας στο προεδρικό μέγαρο, με τον Ζελένσκι να του απαντά: «Οχι, όχι εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, ό,τι έχει πετύχει η Ουκρανία μέχρι σήμερα το έχει πετύχει ο λαός», ενώ συνέχισε λέγοντάς του: «Εχοντας στο πλευρό μας ανθρώπους όπως εσύ είναι ευκολότερο για εμάς να αναδείξουμε τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η Ρωσία στην Ουκρανία» με τον Αμερικανό ηθοποιό να λέει πως «...είναι δύσκολο να καταλάβουμε εμείς όσα πραγματικά έχουν συμβεί στη χώρα σας από τον περασμένο Φεβρουάριο, αν δεν τα έχεις ζήσει δεν μπορείς να τα πιστέψεις».

https://www.instagram.com/tv/CfCMsqBjWmA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αστέρας του Χόλυγουντ επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από την αρχική ρωσική επίθεση Ιρπίν και Μακάροφ. «Οι Ουκρανοί αισθάνονται την υποστήριξη όλου του κόσμου, πολλών διάσημων ανθρώπων. Και η επίσκεψη του Μπεν Στίλερ το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά. Το ταξίδι σας στο Ιρπίν και στο Μακάροφ, οι συναντήσεις με τους ανθρώπους μας λένε πολλά. Εκτιμούμε ότι βρίσκεστε εδώ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

https://www.instagram.com/reel/CfBeCOoIR5L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αμερικανός ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι ο Μπεν Στίλερ και βρίσκομαι στην Ουκρανία. Συναντώ ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο και πληροφορούμαι πώς άλλαξε τις ζωές τους. Ο πόλεμος και η βία καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές σε όλον τον κόσμο. Κανείς δεν επιλέγει να εγκαταλείψει (άρον άρον) το σπίτι του… Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν ασφάλεια. Οποιοσδήποτε. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε».

Την Ουκρανία επισκέφθηκε πρόσφατα και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA