Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι αρεστός μόνο για τις αστείες ταινίες του, αλλά και για την συνολική δράση του ως άνθρωπος. Ο γνωστός σταρ του Χόλυγουντ Μπεν Στίλερ, ο οποίος είναι πρεσβευτής καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, επισκέφθηκε την Πολωνία και, στο πλαίσιο του ταξιδιού του, πέρασε τα σύνορα και της Ουκρανίας, δήλωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στο BBC.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Η βόλτα στο λούνα παρκ για μπαμπά και 9χρονη κόρη έγινε viral με λιποθυμίες και ουρλιαχτά

Ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στο Ρζέσοβ της νότιας Πολωνίας το Σάββατο και επισκέπτεται την περιοχή για να αναδείξει τις ανάγκες όσων έχουν διαφύγει από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία. Ενώ βρισκόταν στην Πολωνία, συναντήθηκε με οικογένειες προσφύγων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

https://www.instagram.com/p/Ce_APEXuvHJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε δήλωσή του στο Instagram ανέφερε: «Εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με περισσότερα από το 90% να είναι γυναίκες και παιδιά. Βρίσκομαι εδώ για να μάθω, να μοιραστώ ιστορίες που απεικονίζουν τον ανθρώπινο αντίκτυπο του πολέμου και να ενισχύσω τις εκκλήσεις για αλληλεγγύη… Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν ασφάλεια. Οποιοσδήποτε. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε».

https://www.instagram.com/p/Ce8LIxpo6WS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προηγούμενες διασημότητες που έχουν επισκεφθεί την Ουκρανία περιλαμβάνουν την Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ και επισκέφθηκε τη Λβιβ τον Απρίλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA