Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν... ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Ελον Μασκ για να σχολιάσει τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb. Πόσταρε στο Twitter -αυτό που τελικά δεν εξαγόρασε και αναμένεται να υπάρξει δικαστική συνέχεια- μια φωτογραφία από έναν πάγκο κουζίνας, κάνοντας τη σύγκριση με αυτή από το τηλεσκόπιο που παρουσιάζει μια άλλη απεικόνιση του Σύμπαντος!

Διαβάστε ακόμη: James Webb: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από τον Δια και τους δορυφόρους του

Η συγκεκριμένη φωτογραφία από το James Webb, άλλωστε, προκάλεσε ποικίλα σχόλια τις τελευταίες ημέρες. Από τη μία οι επιστήμονες που χαρακτήρισαν το έργο ως «ένα νέο σύνορο στην εξερεύνηση του διαστήματος» και από την άλλοι οι... κοινοί θνητοί που έστησαν θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το διάστημα.

Το αφεντικό της Tesla και της Space - X πάντως φρόντισε να αναπαράγει μία φωτογραφία από τις πολλές που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες στα social media συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις από τα πρώτα λεπτά του ποσταρίσματος, στο οποίο σημείωσε χιουμοριστικά «Καλή προσπάθεια NASA».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA