ΔΙΕΘΝΗ
15/07/2022 08:48

James Webb: Ο Ελον Μασκ... τρολάρει τη NASA για τις φωτογραφίες

Ο Ελον Μασκ... συνέκρινε τις φωτογραφίες του Σύμπαντος από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb με έναν πάγκο κουζίνας και έδωσε περισσότερη τροφή για «θεωρίες συνωμοσίας» για το Σύμπαν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
James Webb: Ο Ελον Μασκ... τρολάρει τη NASA για τις φωτογραφίες
(Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Εναν... ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Ελον Μασκ για να σχολιάσει τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb. Πόσταρε στο Twitter -αυτό που τελικά δεν εξαγόρασε και αναμένεται να υπάρξει δικαστική συνέχεια- μια φωτογραφία από έναν πάγκο κουζίνας, κάνοντας τη σύγκριση με αυτή από το τηλεσκόπιο που παρουσιάζει μια άλλη απεικόνιση του Σύμπαντος!

Διαβάστε ακόμη: James Webb: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από τον Δια και τους δορυφόρους του

Η συγκεκριμένη φωτογραφία από το James Webb, άλλωστε, προκάλεσε ποικίλα σχόλια τις τελευταίες ημέρες. Από τη μία οι επιστήμονες που χαρακτήρισαν το έργο ως «ένα νέο σύνορο στην εξερεύνηση του διαστήματος» και από την άλλοι οι... κοινοί θνητοί που έστησαν θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το διάστημα.

Το αφεντικό της Tesla και της Space - X πάντως φρόντισε να αναπαράγει μία φωτογραφία από τις πολλές που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες στα social media συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις από τα πρώτα λεπτά του ποσταρίσματος, στο οποίο σημείωσε χιουμοριστικά «Καλή προσπάθεια NASA».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ JAMES WEBB NASA ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ