Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ασήμαντο λόγο ένας άνθρωπος χαροπαλεύει ύστερα από ένα αδιανόητο συμβάν που έλαβε χώρα σε ταχυφαγείο. Συγκεκριμένα, ένας καυγάς για κρύες τηγανητές πατάτες οδήγησε στον πυροβολισμό ενός εργαζομένου σε McDonald's στο Μπρούκλιν, ο οποίος τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το 23χρονο θύμα είχε βάρδια στο κατάστημα fast food γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν μια γυναίκα πελάτης άρχισε καυγά γιατί οι πατάτες της ήταν κρύες. Η γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο (σ.σ.: face time) τον 20χρονο γιο της κατά τη διάρκεια της λογομαχίας και ο γιος ύστερα από λίγο εισέβαλε στο εστιατόριο κι άρχισε να τσακώνεται με τον υπάλληλο. Ο καυγάς μεταφέρθηκε εκτός του ταχυφαγείου και τότε ο νεαρός φέρεται να τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον εργαζόμενο στο λαιμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Το θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Brookdale» στο Μπρούκλιν, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Μια σφαίρα των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε στο σημείο και ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση, ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές, μεταξύ άλλων για μεγάλη κλοπή το 2019 και επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018, ανέφεραν πηγές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA