Μενού
Η Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα | (Instagram @foureira)
  • Α-
  • Α+

Η αντιπολίτευση του δήμου στην Ξάνθη καταγγέλλει τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το καρναβάλι με την Ελένη Φουρέιρα καθώς φέρεται να στοιχίζει 80 χιλιάδες ευρώ. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζει ως «υπερβολική δαπάνη» το κόστος του θεάματος διευκρινίζοντας ωστόσο ότι: «Προφανώς δεν έχουμε κάτι με την καλλιτέχνη, θέλουμε να παρουσιαστεί στην πόλη». 

Στη συνέχεια εξηγεί ότι μέρος της καταγγελίας αφορά το γεγονός ότι ο δήμος δεν απευθύνθηκε στην Panik Records αλλά σε τρίτους για να οργανωθεί το event, θεωρώντας ότι η διαμεσολάβηση ήταν μια αιτία αύξησης του κόστους. 

«Η αμοιβή της καλλιτέχνιδας ήταν στα 36.000 ευρώ και όλα τα άλλα έξοδα ήτυαν τα διοικητικά έξοδα και ο τεχνικός εξοπλισμός», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...